«September 2019»
MonTueWedThuFriSatSun
2627282930311
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
30123456

Tweejarig bestaan Brasserie Buitenhof!

Author: Redactie Brasserie Buitenhof/13 September 2012/Categories: Algemeen

Rate this article:
No rating

De wethouder voor Economische Zaken, de heer Henk Kool, heeft 2 jaar geleden (oktober 2010) officieel de zaak geopend. In zijn speech heeft hij onder andere aangegeven dat hij erg trots is op ondernemers die in crisistijd nieuwe zaken openen.

Hij heeft bovendien aangegeven dat hij de heer Cihan Çiftçi sinds de opening van Brasserie Babbilage (2003) kent en volgt. Na Restaurant Fouquet is hij blij dat Cihan Çiftçi en Dennis Liem nu met Brasserie Buitenhof verder gaan. Hij prees tevens de culinaire ontwikkelingen in Den Haag en met name in de Kettingstraat.

Tweejarig bestaan Brasserie Buitenhof!

Dit is dus alweer bijna 2 jaar geleden. In deze 2 jaren hebben de 2 heren zeker niet stil gezeten. 

Van “wijnproefavonden”, “Walking Diner” tot “Culinair Den Haag”. Deze evenementen worden goed bezocht en ieder jaar komen er meer gasten bij. Ook seizoen acties kunnen de gasten van Brasserie Buitenhof enorm waarderen. Zo wordt de wijnkaart en het menu gewijzigd naargelang het seizoen en komen er uiteraard biologische verrukkelijkheden op de vernieuwde kaart.

Ook het interieur heeft in de afgelopen 2 jaar een kleine verandering ondergaan. Er zijn Frans-mediterrane kleuren gekozen die de sfeer nog beter accentueren. Op de eerste verdieping is er qua indeling van het interieur een wijziging gekomen zodat u met grote aantallen/groepen toch privé kunt genieten van een heerlijk avondje uit.

Zo is er ook de afgelopen 2 jaar hoog geplaatst bezoek geweest van o.a. de hoofdredacteur van eetrubriek "Frans Mediterraan" van de krant “Den Haag Centraal”, "De Weekkrant”, “De Gouden Pollepel”. Zij hebben lovende berichten geuit in hun rubrieken. Op zowel culinair gebied als over de laagdrempeligheid van deze sfeervolle brasserie in het zakenhart Buitenhof.

 

Tweejarig bestaan Brasserie Buitenhof!

Dat zij dit 2-jarig jubileum feest met u willen vieren is een feit!

Zo is de kok al druk in de weer met het organiseren van het feestmenu en het uitzoeken van de heerlijkste wijnen.

U kunt in deze hele “feest” maand oktober genieten van onze Franse “Coffee Gourmet” aanbieding.

Dit is een mooi opgemaakt tablet van een heerlijk kopje koffie met 3 kleine zoete heerlijkheden, voor een speciale prijs van 4,50 Euro.

Houdt u deze website en FB pagina goed in de gaten, zodat u op tijd weet wat er allemaal te doen, beleven en proeven is tijdens dit evenement.

 

Zij hebben er reuze veel zin in en hopen u dan te mogen begroeten.

Tweejarig bestaan Brasserie Buitenhof!

 

Het Brasserie Buitenhof team!

Print

Number of views (3539)/Comments (0)

Please login or register to post comments.

Bezoek ons eens

Brasserie Buitenhof

Brasserie Buitenhof is een gezellig
restaurant op steenworp afstand
van het Buitenhof.

Tripadvisor

Producten