Ook als groep bent u bij ons welkom

Zoekt u een mooie locatie voor een jubileum, receptie, verjaardag, bruiloft, zakelijke bespreking of reünie? Indien u met meerdere personen bent en toch intiem wilt dineren, lunchen of borrelen dan kan dit bij Brasserie Buitenhof. We hebben tot 100 personen ruimte.

Grotere groepen

U wilt met meerdere personen uit eten? Maar u wilt wel in alle privacy van het diner en elkaars gezelschap kunnen genieten?  Vanaf 10 personen bestaat de mogelijkheid de avond een intiem en besloten karakter te geven. Onze jarenlange ervaring leert ons dat planning en organisatie van groot belang is voor een soepel verloop van het diner bij grotere groepen. Onze keuken en het bedienend personeel zijn op uw komst voorbereid.

 

 

Bel ons, op ons tijdelijke telefoonnummer.

Bel ons voor uw vragen of reservering:

070 - 345 38 19


 

school

Reserveringen voor groepen

Lekker uit eten met een groep? Voor een soepel verloop van het diner is het bij ons gebruikelijk om bij groepen vanaf 10 personen een menusuggestie te doen, welke kan variëren door seizoenswisseling in onze kaart of door verkrijgbaarheid op de markt. Voor borrels hebben wij speciale arrangementen, zoals borrelhapjes, bittergarnituur, luxe hapjes of een buffet. U kunt al bij ons private dineren tot 100 personen!

Bezoek ons eens

Brasserie Buitenhof

Brasserie Buitenhof is een gezellig
restaurant op steenworp afstand
van het Buitenhof.

Tripadvisor

Producten