Op zoek naar een teamuitje? Ga voor een Pub Quiz!

Als je een teamuitje wilt doen met je mensen kun je kiezen uit heel veel verschillende activiteiten. Je kunt samen vlotten bouwen en bomen knuffelen. Je kunt een kookworkshop doen en je kunt samen naar een pretpark gaan. Een leuke manier om samen te zijn waarbij je ook echt met elkaar bezig bent is een Pub Quiz. Je kunt dat online doen, maar leuker is het om samen op een fysieke locatie het spel te spelen. Dan ben je de hele avond samen en heb je tijd om elkaar beter te leren kennen en om eens over andere dingen te praten dan werk. Je kunt de activiteit combineren met een diner of lunch om er een compleet verzorgde activiteit van te maken. Lijkt je dit een toffe activiteit om te doen met je mensen? Lees dan snel verder, we vertellen er alles over in dit artikel.

Ontspannen en gezellig

Als je kiest voor een Pub Quiz heb je gegarandeerd een gezellige avond met je team of alle mensen die bij je werken. In een kroeg kun je ontspannen samen zijn en kan iedereen genieten van een hapje en een drankje. Als je daar een wedstrijdelement aan koppelt maak je het nog leuker voor iedereen. Het is een leuk uitje waarbij iedereen mee kan doen en er geen moeilijke dingen worden gedaan die mensen lastig vinden. Je houdt het luchtig en zorgt dat je teamleden een betere band krijgen. Dat zul je merken op de werkvloer. Ook daar zal de sfeer meer ontspannen zijn.

Test ieders kennis met Pub Quiz

Tijdens een Pub Quiz komen allerlei vragen aan bod. Je kunt zelf kiezen welke onderwerpen je wilt dat er voorbij komen of een thema kiezen. De vragen bestaan uit meerkeuzevragen over allerlei onderwerpen. Het spel is zo samengesteld dat iedereen mee kan doen tijdens het spel. Er zijn vragen op verschillende niveaus, gericht op verschillende tijden en leeftijden. Dat maakt dat je ieders kennis kunt testen en dat niemand zich ongemakkelijk voelt. Er zit voor iedereen wel een bekend onderwerp bij.

Geef de teamspirit een boost

Met een Pub Quiz kun je op een heel ontspannen manier de teamspirit een boost geven. Niet alleen door de ongedwongen locatie waar je de middag of avond houdt, maar ook door de inhoud van het programma. Je bent samen in een ruimte en hebt alle tijd om met elkaar te praten tijdens het spel.

Maak er een spel van met Pub Quiz

Met een Pub Quiz kun je er een echte wedstrijd van maken. Je kunt verschillende teams samenstellen en ook individuen belonen voor goede antwoorden. Daarmee maak je het extra leuk om het spel te spelen. Teams kunnen prijzen winnen en worden aangespoord om er het beste van te maken. Het is het leukste als je mensen samenbrengt die niet elke dag samenwerken. Zo leert iedereen weer nieuwe mensen beter kennen waardoor uiteindelijk de band onderling nog veel sterker wordt.